Vysokoškolák v kuchyni

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Bon voyage, cuketa!

Test plynovej rúry.

Plynovú rúru som ešte sama nezapaľovala, ale všetko je raz po prvýkrát, preto s týmto faktom bolo treba niečo urobiť. Keďže kuchyňa sa dnes okolo obeda podozrivo vyprázdnila, hneď som sa chopila príležitosti a vypustila na plavbu cuketové lodičky. Samozrejme, s posádkou, veď inak by to nemalo zmysel.

Na takej plavbe sa všeličo stane, napríklad taký pór sa maznal s rozpáleným olivovým olejom rovno pod nosom čerstvým šampiňónom.. a dopadlo to takto:

 

 

Kým na panvici sa diali takéto nedôstojné veci, remeselníci ešte dokončovali posledné úpravy lodí, teda šmirgľovali palubu a solili ju.. proti pošmyknutiu :D

 

 

Cuketová striedka potom pozvala na párty osadenstvo panvice a aby to celé nebolo také suché, roztancovali to s okoloidúcim vajcom na vandrovke.

 

 

Keď sa cestujúci poriadne premiešali medzi sebou, nalodili sa do plavidiel, no z ničoho nič, spustil sa hustý nivový dážď, ktorý kompletne pokryl obe paluby. Takto im neostalo už nič iné, iba sa na 20 minút vydať do horúcich pekiel.

 

 

Nič sa nebojte, pri písaní týchto riadkov som sa nenadopovala žiadnymi nedovolenými látkami, to sa vo mne zase raz ozvalo umelecké črevo :) Hlavne, že lodičky doplávali šťastne do cieľa..

 


Kuchyňa | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014